Pere Wontons Nuc

Pere Wontons Nuc
Wontons de nucă de pere este un lactate gratuit rețetă cu 25 de porții. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr, castron cu apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Data-Wontons De Nuc, Compot portocaliu cu data-Wontons de nuc, și Salată de pere și nucă cu vinetă de pere.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți apa și zahărul la foc mic, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se amestecă resturile de fasole de vanilie și lichiorul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
3
Așezați perele în vasul unui robot de bucătărie și procesați până se toacă fin, oprindu-vă să răzuiți vasul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați siropul de zahăr și pulsați doar până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
5
Transferați perele într-un bol și amestecați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Puneți amestecul la frigider pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră. Umplerea poate fi făcută cu până la 1 zi înainte.
7
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 6 litri la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
8
Pentru a forma găluștele, scoateți 1 înveliș wonton din pachet, acoperind celelalte cu o cârpă umedă.
9
Periați ușor marginile ambalajului cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
10
Puneți 1 linguriță de amestec de pere în centrul ambalajului. Îndoiți marginile, sigilați și formați după dorință. Setați pe o tavă de foi și acoperiți cu o cârpă umedă. Repetați procedura până când toată umplutura a dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Așezați ușor wontonii în ulei, de la 7 la 8 la un moment dat. Se prăjește până la aur, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Scoateți într-un suport de răcire setat într-o tigaie căptușită cu ziar și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista