Pere Wontons Nuc
Wontons de nucă de pere este un lactate gratuit rețetă cu 25 de porții. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr, castron cu apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Data-Wontons De Nuc, Compot portocaliu cu data-Wontons de nuc, și Salată de pere și nucă cu vinetă de pere.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți apa și zahărul la foc mic, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat.
Se ia de pe foc și se amestecă resturile de fasole de vanilie și lichiorul de portocale.
Așezați perele în vasul unui robot de bucătărie și procesați până se toacă fin, oprindu-vă să răzuiți vasul, dacă este necesar.
Adăugați siropul de zahăr și pulsați doar până când sunt combinate.
Transferați perele într-un bol și amestecați nucile.
Puneți amestecul la frigider pentru a se răci complet, aproximativ 1 oră. Umplerea poate fi făcută cu până la 1 zi înainte.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez de 6 litri la 360 de grade F.
Pentru a forma găluștele, scoateți 1 înveliș wonton din pachet, acoperind celelalte cu o cârpă umedă.
Periați ușor marginile ambalajului cu apă.
Puneți 1 linguriță de amestec de pere în centrul ambalajului. Îndoiți marginile, sigilați și formați după dorință. Setați pe o tavă de foi și acoperiți cu o cârpă umedă. Repetați procedura până când toată umplutura a dispărut.
Așezați ușor wontonii în ulei, de la 7 la 8 la un moment dat. Se prăjește până la aur, aproximativ 2 minute.
Scoateți într-un suport de răcire setat într-o tigaie căptușită cu ziar și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute înainte de servire.