Pere Umplute Cu Migdale

Pere Umplute Cu Migdale
Perele umplute cu migdale este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr brun, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pere Umplute Cu Migdale, Pere Umplute Cu Unt De Migdale, și Șampanie de migdale pere fierte cu frișcă de migdale.

Instrucțiuni

1
Tăiați 2 pere coapte în jumătate și miez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Așezați perele, tăiați părțile în sus, într-un vas de copt de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se toarnă 3/4 cană de vin alb peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Combinați 1/4 cană zahăr brun, 1/4 cană migdale feliate, 2 linguri făină, 4 lingurițe unt topit și 1/8 linguriță sare. Lingura 1 lingura de amestec de nuci în centrul de fiecare pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Coaceți la 375 timp de 20 de minute; apoi ungeți cu lichid de gătit și coaceți încă 15 minute sau până când perele sunt fragede și toppingul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista