Pere, păstârnac și tartine Fourme d ' Ambert

Pere, păstârnac și tartine Fourme d ' Ambert
Pere, păstârnac & Fourme d 'Ambert Tartines ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de păstârnac, Bosc pear, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Pere, păstârnac și tartine Fourme d ' Ambert, Supă de dovleac cu Fourme D ' Ambert, și Fourme d ' Ambert Parfait pe jeleu Sauternes.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați păstârnacul ras cu uleiul de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 20 de minute, aruncând o dată, până când păstârnacul este fraged și începe să fie crocant în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Lasă păstârnacul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
4
Preîncălziți broilerul. Aranjați feliile de pâine cu aluat pe o foaie de copt medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Întindeți cantități egale de crme frache pe fiecare felie de pâine, apoi acoperiți cu feliile de pere, păstârnacul prăjit și brânza. Condimentează tartinele cu sare și piper. Fierbeți tartinele la 8 inci de la foc timp de aproximativ 3 minute, până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Serviți tartinele fierbinți.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții25
Scor De Sănătate39
Revista