Pere, păstârnac și tartine Fourme d ' Ambert

Pere, păstârnac și tartine Fourme d ' Ambert
Pere, păstârnac & Fourme d 'Ambert Tartines ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de păstârnac, Bosc pear, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Pere, păstârnac și tartine Fourme d ' Ambert, Supă de dovleac cu Fourme D ' Ambert, și Fourme d ' Ambert Parfait pe jeleu Sauternes.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați păstârnacul ras cu uleiul de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 20 de minute, aruncând o dată, până când păstârnacul este fraged și începe să fie crocant în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Lasă păstârnacul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
4
Preîncălziți broilerul. Aranjați feliile de pâine cu aluat pe o foaie de copt medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Întindeți cantități egale de crme frache pe fiecare felie de pâine, apoi acoperiți cu feliile de pere, păstârnacul prăjit și brânza. Condimentează tartinele cu sare și piper. Fierbeți tartinele la 8 inci de la foc timp de aproximativ 3 minute, până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Serviți tartinele fierbinți.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții25
Scor De Sănătate39
Revista