Pere, păstârnac și tartine Fourme d ' Ambert
Pere, păstârnac & Fourme d 'Ambert Tartines ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de păstârnac, Bosc pear, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Pere, păstârnac și tartine Fourme d ' Ambert, Supă de dovleac cu Fourme D ' Ambert, și Fourme d ' Ambert Parfait pe jeleu Sauternes.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați păstârnacul ras cu uleiul de măsline extravirgin și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 20 de minute, aruncând o dată, până când păstârnacul este fraged și începe să fie crocant în jurul marginilor.
Lasă păstârnacul să se răcească ușor.
Preîncălziți broilerul. Aranjați feliile de pâine cu aluat pe o foaie de copt medie.
Întindeți cantități egale de crme frache pe fiecare felie de pâine, apoi acoperiți cu feliile de pere, păstârnacul prăjit și brânza. Condimentează tartinele cu sare și piper. Fierbeți tartinele la 8 inci de la foc timp de aproximativ 3 minute, până când brânza este topită.
Serviți tartinele fierbinți.