Pere prăjite cu Gorgonzola, miere și fistic

Pere prăjite cu Gorgonzola, miere și fistic
Perele prăjite cu Gorgonzola, miere și fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză cu 3 grăsimi, miere, brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Dovleac prăjit cu fistic și Gorgonzola, Pere prăjite cu Brie și fistic, și Gorgonzola Dolce cu pere prăjite și nuci condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Coaja și perele de miez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Tăiați fiecare pere în jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Așezați jumătățile de pere, tăiați părțile în jos, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
În timp ce perele se coace, aduceți oțetul balsamic la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mare; gătiți 4 până la 5 minute sau până se reduce la 1 1/2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Combinați crema de brânză, brânza Gorgonzola, 1 linguriță de miere și sare; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Așezați jumătăți calde de pere, tăiați părțile în sus, pe farfurii individuale de desert. Lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de brânză în centrul fiecărei jumătăți de pere și stropiți fiecare pere cu 3/4 linguriță sirop balsamic și 1/2 linguriță miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Presărați 1 linguriță de fistic peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
10
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista