Pere prăjite cu cinci condimente cu semințe de susan
Pere prăjite cu cinci condimente cu semințe de susan este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 144 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, pere Bosc coapte ferm, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Condimente asiatice coaste frecate cu sos BBQ ananas-ghimbir și semințe de susan alb-negru, Carne de vită prăjită și semințe de susan, și Morcovi prăjiți cu miere cu semințe de susan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 11 x 7 inci cu puțin unt.
Periați perele peste tot cu suc de lămâie și puneți, tăiați părțile în jos, în vasul de copt.
Se toarnă apă în jurul perelor și se împrăștie untul rămas în vas.
Presărați perele cu zahăr și pudră cu cinci condimente.
Coaceți, neacoperit, în mijlocul cuptorului, periați frecvent cu sucuri de tigaie, până când perele sunt fragede și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Serviți perele calde, stropite cu niște sucuri de tigaie și presărate cu semințe de susan.
Fiecare porție conține aproximativ 66 de calorii și 3 grame de grăsime.