Pere pocate cu sos de Caramel condimentat

Pere pocate cu sos de Caramel condimentat
Perele braconate cu sos de Caramel condimentat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 449 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână lămâie, pere anjou coapte ferm, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Pere pocate cu sos de Caramel condimentat, Pere poșate condimentate în sos de ciocolată, și Pere cu sos de Caramel condimentat.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați coaja de portocale în fâșii cu un cojitor de legume și tăiați orice miez alb din fâșii. Strângeți sucul din portocale și lămâie într-o oală de 6 litri și adăugați jumătăți de lămâie, apă, zahăr granulat și coajă. Cojiți perele, lăsând tulpinile atașate și adăugați-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
LămâieLămâie
PerePere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Fierbeți perele timp de 15 până la 25 de minute, sau până când sunt fragede și răciți-le în lichid. (Perele pocate vor continua să gătească puțin pe măsură ce se răcesc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
1
Puneți zahărul granulat într-o cratiță grea de 2 litri și zdrobiți zahărul brun peste. Topiți zaharurile, netulburate, la foc moderat până când zahărul granulat este în mare parte topit. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până la un caramel auriu profund. Se toarnă cu grijă smântână (amestecul se va bule și caramelul se va întări ușor) și se amestecă cuișoare, păstăi de cardamom, fenicul, boabe de piper și bețișoare de scorțișoară. Se fierbe la foc mic, amestecând, până când caramelul se dizolvă și sosul se reduce la aproximativ 1' căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Zahăr BrunZahăr Brun
Boabe De PiperBoabe De Piper
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
FeniculFenicul
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă sosul printr-o sită într-o măsură de 2 căni și se răcește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
1
Scurgeți perele și uscați-le, apoi transferați-le în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
2
Se servește stropit cu sos și presărat cu nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
NuciNuci
1
* Puteți bracona pere cu 2 zile înainte și răcoriți, acoperite, în lichid de braconaj. Aduceți perele la temperatura camerei înainte de servire. * Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți pentru a se încălzi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SosSos
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista