Pere-Piper Alb Tiramisu

Pere-Piper Alb Tiramisu
Pere-piper alb Tiramisu ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, sare kosher, suc de pere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tiramisu Cu Pere De Prosecco, Tiramis Ciocolata Alba, și Tiramis alb-negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați pere, suc de pere, coniac, zahăr granulat, suc de lămâie și sare într-un bol mediu. Acoperiți cu folie de plastic; deoparte. Bateți mascarpona, smântâna grea, zahărul cofetarilor, vanilia și ardeiul alb într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete (sau într-un bol mare cu un mixer de mână) la viteză medie-mică până când sunt combinate, aproximativ 1 minut. Măriți viteza mixerului la mediu și bateți până când este ușor și pufos, încă 1 până la 2 minute (nu exagerați). Aliniați o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu folie de plastic, lăsând o consolă de 2 inci pe toate părțile. Aranjați 9 ladyfingers în partea de jos a tigaiei într-un singur strat. Se acoperă cu jumătate din pere și se strecoară cu 3 linguri de lichid de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
MascarponeMascarpone
Suc De PereSuc De Pere
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți 1 cană din amestecul de mascarpone peste pere. Repetați cu încă 9 ladyfingers, perele rămase, 3 linguri de lichid de pere și 1 cană amestec de mascarpone. Se acoperă cu restul de 9 ladyfingers și se strecoară cu 3 linguri de lichid de pere. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Transferați amestecul de mascarpone rămas într-un recipient etanș și refrigerați până când este gata de servit.) Pentru a servi, lăsați amestecul de mascarpone rezervat să ajungă la temperatura camerei. Ridicați tiramisu-ul din tigaie folosind folia de plastic și răsturnați-l pe un platou; scoateți folia de plastic. Acoperiți partea superioară și părțile laterale cu amestecul de mascarpone rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista