Pere de vanilie cu sos de ciocolată și înghețată (alias

Pere de vanilie cu sos de ciocolată și înghețată (alias
Reteta vanilie pere fiert în apă cu sos de ciocolată și înghețată (a.k.A poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 11g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1379 calorii. Pentru 3,87 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, pere precum bosc, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 50%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere braconate cu sos de ciocolată și înghețată Vanillan {aka Poires Belle-h Circle}, Pere braconate și înghețată Vanillan, și Vanilie Flambeed-pere Pocate cu sos de caise.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați apa, zahărul, bețișoarele de scorțișoară și coaja de lămâie într-o cratiță medie. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime, răzuiți semințele și adăugați atât semințele, cât și păstaia în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional, până când zahărul este complet dizolvat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Curățați perele. Reduceți lichidul de braconaj la foc mic și adăugați perele. Gatiti pana se inmoaie (varful unui cutit de paring va trece prin carnea unei pere cu doar putina rezistenta), aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Scoateți tigaia de pe foc și răciți perele în lichidul de braconaj, până se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Puneți ciocolata și untul într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se toarnă smântâna peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează și se lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Serviți perele cu o lingură de înghețată, puțin sirop de braconaj de pere și sos cald de ciocolată stropit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
9
Se ornează cu o prăjitură cu napolitane și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista