Pere de vanilie cu sos de ciocolată și înghețată (alias

Reteta vanilie pere fiert în apă cu sos de ciocolată și înghețată (a.k.A poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 11g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1379 calorii. Pentru 3,87 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, pere precum bosc, bețișoare de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 50%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere braconate cu sos de ciocolată și înghețată Vanillan {aka Poires Belle-h Circle}, Pere braconate și înghețată Vanillan, și Vanilie Flambeed-pere Pocate cu sos de caise.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați apa, zahărul, bețișoarele de scorțișoară și coaja de lămâie într-o cratiță medie. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime, răzuiți semințele și adăugați atât semințele, cât și păstaia în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional, până când zahărul este complet dizolvat, aproximativ 5 minute.
Curățați perele. Reduceți lichidul de braconaj la foc mic și adăugați perele. Gatiti pana se inmoaie (varful unui cutit de paring va trece prin carnea unei pere cu doar putina rezistenta), aproximativ 15 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și răciți perele în lichidul de braconaj, până se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mic.
Puneți ciocolata și untul într-un castron de dimensiuni medii.
Se toarnă smântâna peste ciocolată și se amestecă până se omogenizează și se lucioasă.
Serviți perele cu o lingură de înghețată, puțin sirop de braconaj de pere și sos cald de ciocolată stropit deasupra.
Se ornează cu o prăjitură cu napolitane și se servește.