Pere coapte cu înghețată
Pere coapte cu înghețată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 231 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, înghețată vanillan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bezea coaptă în tavă cu pere, smântână, alune prăjite și sos de ciocolată, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Curățați perele cu un cojitor de legume.
Tăiați-le în jumătateîn lungime, lăsând tulpinile pe două jumătăți,dacă este posibil, și îndepărtați miezurile cu un mic balon de pepene galben.
Așezați într-o tigaie de 8x8 inch, tăiată în jos.
Combinați sucul de lămâie, sucul de mere, apa și zahărul brun;se toarnă peste pere. Puneți tigaia la foc mediu și aducețisucurile la fierbere. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 40 de minute (ungând după 15 minute), sau până când perele sunt fragedecând este testat cu o scobitoare.
Răciți perele peste noapte la frigider, acoperite cusirop de gătit.
Serviți în patru boluri mici de desert pentru a se potrivi, cu miez, cu o lingură mică de înghețată în centrul fiecăruia. Lingurați puțin din sirop în fiecare castron.