Pere Coapte Cu Topping De Streusel Cu Fulgi De Ovăz
Pere coapte cu topping de streusel de ovăz ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 271 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,18 USD pe porție. Un amestec de pere bosc, miere, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pere Coapte Cu Topping De Streusel Cu Fulgi De Ovăz, Tort de fulgi de ovăz cu Topping de Streusel, și Cranberry-Apple Crisp cu fulgi de ovăz Streusel Topping.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați migdalele tăiate într-o tigaie superficială și coaceți 4 până la 5 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând după 2 minute. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Curățați perele și tăiați 1 inch de capătul tulpinii.
Scoateți miezul de la capătul tulpinii și scoateți aproximativ 2 linguri. pulpa din partea de sus a fiecărei pere, folosind o lingură mică, pentru a forma o ceașcă.
Tăiați aproximativ 1/4 inch de fundul perelor, formând o bază plană.
Așezați perele într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Combinați mierea și sucul de lămâie într-o cratiță mică.
Se încălzește la foc mediu mic până se încălzește. Se amestecă migdalele prăjite și merisoarele.
Puneți amestecul de miere în pere.
Se toarnă suc de portocale în vasul de copt.
Coaceți, acoperit cu folie de aluminiu, la 375 timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute.
Presărați fiecare pere cu 1 lingură. Topping De Streusel Cu Fulgi De Ovăz.