Perele Asiatice cu Kumquats Braconat cu vanilie sunt un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați kumquats, suc de lămâie, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Asiatice Braconate Cu Miere, Pere braconate și înghețată Vanillan, și Pere pocate în vin roșu cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Răzuiți semințele din boabele de vanilie în apă cu suc de lămâie într-o cratiță mică și grea, apoi adăugați păstăi, zahăr și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Suc De Lămâie
Semințe
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați kumquats și fierbeți, acoperite, până când încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat
3
Puneți perele într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă kumquats și sirop peste pere și se aruncă ușor, apoi se răcește.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.