Pere Albastru
Pears Blue este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 371 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, brânză, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pere cu brânză albastră și Prosciutto, Verzii cu pere și brânză albastră, și Salată de câmp cu pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe vinul și zahărul într-un cuptor olandez 20 până la 25 de minute sau până se reduce la 1 cană.
Îndepărtați treimea superioară a fiecărei pere și puneți deoparte porțiunile cu tulpină. Core pere, tăiere la dar nu prin capetele de jos.
Puneți perele, inclusiv porțiunile superioare, în amestecul de vin; acoperiți și fierbeți la foc mediu 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și aranjați perele într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Amestecați crema de brânză, brânza albastră și nucile. Amestec lingura uniform în centrul de pere miez.
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 20 de minute; descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Așezați blaturile pe pere chiar înainte de servire.
* 2 cesti de cidru de mere poate fi înlocuit cu Zinfandel roșu sau alt vin roșu dulce.