Pere Albastru

Pere Albastru
Pears Blue este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 371 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vin, brânză, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pere cu brânză albastră și Prosciutto, Verzii cu pere și brânză albastră, și Salată de câmp cu pere și brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe vinul și zahărul într-un cuptor olandez 20 până la 25 de minute sau până se reduce la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Peel pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Îndepărtați treimea superioară a fiecărei pere și puneți deoparte porțiunile cu tulpină. Core pere, tăiere la dar nu prin capetele de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Puneți perele, inclusiv porțiunile superioare, în amestecul de vin; acoperiți și fierbeți la foc mediu 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scurgeți și aranjați perele într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Amestecați crema de brânză, brânza albastră și nucile. Amestec lingura uniform în centrul de pere miez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți, acoperit, la 375 timp de 20 de minute; descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Așezați blaturile pe pere chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
* 2 cesti de cidru de mere poate fi înlocuit cu Zinfandel roșu sau alt vin roșu dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Cidru De MereCidru De Mere
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista