Pepperidge Farm aprox. Muschiulete de porc umplute en Croute

Pepperidge Farm carne de porc umplute cu carne de porc umplute cu carne de porc en Croute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 444 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fructe, apă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pepperidge Farm Sausalito Cookie-Uri, Umplutură De Nucă Portocalie: Pepperidge Farm Challenge, și Filete De Porc Umplute Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor sau tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Amestecați oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până când este fragedă. Se amestecă fructele și vinul în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana se evapora tot lichidul.
Lăsați să se răcească complet.
Înveliți carnea de porc cu făina.
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 14 inci.
Tăiați foaia de patiserie în dreptunghiuri de 2 (14x7 inci).
Întindeți jumătate din amestecul de ceapă pe lungime pe fiecare dreptunghi. Completați fiecare cu un filet de porc.
Ungeți marginile patiseriei cu amestecul de ouă. Îndoiți patiseria peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt. Puneți capetele sub rulourile de patiserie.
Ungeți rulourile de patiserie cu amestecul de ouă.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când patiseria este aurie.
Scoateți rulourile de patiserie de pe foaia de copt și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Feliați și serviți cald.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega DiamAndes Uco Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Bodega DiamAndes Uco Malbec]()
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.