Pepperidge Farm aprox. Muschiulete de porc umplute en Croute

Pepperidge Farm aprox. Muschiulete de porc umplute en Croute
Pepperidge Farm carne de porc umplute cu carne de porc umplute cu carne de porc en Croute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 444 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fructe, apă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pepperidge Farm Sausalito Cookie-Uri, Umplutură De Nucă Portocalie: Pepperidge Farm Challenge, și Filete De Porc Umplute Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
2
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor sau tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Amestecați oul și apa într-un castron mic cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și gătiți până când este fragedă. Se amestecă fructele și vinul în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana se evapora tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați să se răcească complet.
6
Înveliți carnea de porc cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
8
Rulați foaia de patiserie într-un pătrat de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați foaia de patiserie în dreptunghiuri de 2 (14x7 inci).
10
Întindeți jumătate din amestecul de ceapă pe lungime pe fiecare dreptunghi. Completați fiecare cu un filet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Ungeți marginile patiseriei cu amestecul de ouă. Îndoiți patiseria peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt. Puneți capetele sub rulourile de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Ungeți rulourile de patiserie cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
14
Coaceți timp de 30 de minute sau până când patiseria este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Scoateți rulourile de patiserie de pe foaia de copt și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Feliați și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Bodega DiamAndes Uco Malbec cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Bodega DiamAndes Uco Malbec
O culoare rubinie curată, profundă și strălucitoare. Arome de boabe roșii și note de cireșe care arată intensitate și prospețime. Structură excelentă, taninuri corpolente cu arome de fructe coapte, catifelate și foarte bine echilibrate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista