Pepparkakor I
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Pepparkakor aș putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 52 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pepparkakor al mamei (prăjituri de turtă dulce), Pepparkakor de grâu integral (fără lactate), și Pepparkakor (Cookie-Uri Cu Ghimbir Suedez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul într-un castron mare, rezistent la căldură. Într-o cratiță medie, încălziți zahărul brun, melasa și condimentele până la punctul de fierbere.
Adăugați bicarbonat de sodiu și amestecați.
Se toarnă acest amestec peste unt și se amestecă până se topește.
Bateți oul și amestecați; adăugați făină, o ceașcă la un moment dat și amestecați bine. Întoarceți-vă pe o placă ușor înmuiată și frământați 1-2 minute. Înfășurați în hârtie cerată și răciți până când este ferm (aproximativ o oră).
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (170 grade C).
Rola la aproximativ 1/8 inch grosime pe o placă ușor presarata cu faina si se taie în formele dorite.
Așezați pe foi de copt unse și coaceți timp de 8 - 10 minute.
Scoateți din foi și răciți pe rafturi; poate fi decorat cu glazură prin conducte sau orice altceva doriți!