Pepite De Somn Cu Sos De Miere

Peștele de pește cu sos de miere este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de porumb cereale, muștar, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Imitator Chick-Fil - o pepite cu miere muștar scufundare sos, Chick-Fil-o pepite de pui cu miere muștar scufundare sos imitator, și Pepite de somn cu sos Tartar.
Instrucțiuni
Bateți împreună maioneza și următoarele 4 ingrediente. Lingură 1/2 cană amestec de maioneză într-un castron puțin adânc sau o farfurie de plăcintă. Acoperiți și răciți amestecul de maioneză rămas.
Se amestecă împreună cerealele, praful de usturoi și sarea până se omogenizează.
Scufundați peștele în 1/2 cană amestec de maioneză în farfurie, acoperind ambele părți; dragă în amestec de cereale.
Așezați peștele pe o grătar ușor unsă într-o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 450 timp de 14 până la 15 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Se servește cu amestecul de maioneză rămas și pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.