Pepita Crusted Pacific Halibut cu cremă de Cilantro Serrano
Pepita Crusted Pacific Halibut cu cremă Cilantro Serrano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 6.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 590 calorii. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, șalotul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cimbru- & Susan-Crusted Pacific Halibut, Ceviche de Halibut din Alaska cu Cilantro-serrano "chimichurri", Cu, și Halibut cu coajă de porumb cu Chile-Cilantro Aioli.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează toate părțile halibutului cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper. Într-un vas superficial, combinați făina și restul de sare și piper. Într-un al doilea vas superficial adăugați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Halibut
8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)
(tub Mare)
3
Adăugați pepitele într-un al treilea vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
4
Rotiți un file de halibut în făină, scuturând excesul. Scufundați doar 1 parte a fileului în ouăle bătute, apoi în pepitas, apăsând ușor pentru o acoperire uniformă. Așezați pe o farfurie, partea de semințe în sus și repetați cu halibutul rămas. Acoperiți ușor și dați-l la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Semințe De Dovleac
Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)
Drajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
5
În timp ce peștele se odihnește, pregătiți crema de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați uleiul de canola. Când uleiul este fierbinte adăugați peștele, pepita cu fața în jos și gătiți până la auriu, aproximativ 2 minute. Întoarceți - le, apoi transferați-le ușor pe o foaie de copt prevăzută cu un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți în cuptor până când temperatura internă de 145 grade F se înregistrează pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 6 până la 7 minute. Aranjați pe farfurii de servire, acoperite cu crema de coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Adăugați ceapa și ardeiul serrano și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
şalotă, Rasă Sau Tocată
11
Adăugați jumătate și jumătate și cilantro și aduceți la foc mic. Se amestecă frecvent până se reduce la jumătate, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12
Se scoate de pe foc, se amestecă sucul de lămâie și sarea și se amestecă cu un blender până se omogenizează, se menține cald sau se reîncălzește ușor înainte de servire.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Don Rodolfo Pinot Grigio. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Don Rodolfo Pinot Grigio
Don Rodolfo handcrafted Pinot Grigio dezvăluie citrice răcoritoare și nectarină, cu o sclipire de aciditate și finisaj zesty.Acest Pinot Grigio se potrivește excelent cu orice tip de masă mai ușoară, cum ar fi legume proaspete, pește crud sau chiar savurați-l singur.