Peperonata De Pui
Peperonata de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1082 calorii, 87G de proteine, și 72g de grăsime fiecare. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scaloppine de pui cu Peperonata, Chiftele de pui la cuptor cu Peperonata, și Chiftele De Pui La Cuptor Cu Peperonata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 și setați un suport în centru. Într-o tigaie foarte mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ardeii grași și ceapa și amestecați până când sunt acoperite cu ulei de măsline. Acoperiți și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când ardeii și ceapa se înmoaie ușor, aproximativ 8 minute. Se amestecă semințele de usturoi și fenicul și se fierbe până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Se adaugă roșiile și Peppadews și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă conținutul tigaiei într-o tigaie mare de prăjire.
Condimentați puiul peste tot cu sare și piper și aranjați bucățile cu pielea în sus în tigaia de prăjire. Prăjiți aproximativ 45 de minute, până când puiul este fraged și gătit. Porniți broilerul și fierbeți puiul timp de aproximativ 10 minute, până când pielea este rumenită și crocantă.
Transferați puiul într-un platou.
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare și gătiți la foc mare până când sucurile de tigaie se reduc ușor, 7 până la 8 minute. Puneți legumele și sucurile într-un platou adânc, aranjați puiul deasupra și serviți.