Peperonata
Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 180 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, sare și piper kosher, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Peperonata, Peperonata, și Peperonata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și frunzele de dafin și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, aproximativ 6 minute.
Adăugați pasta de roșii, 1 1/2 lingurițe sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, amestecând, până când pasta de roșii devine roșie cărămidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați ardeii grași și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați vinul și 1 cană de apă, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți până când ardeii sunt foarte moi, încă aproximativ 30 de minute.
Descoperiți, creșteți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, încă 20 până la 25 de minute.
Scoateți frunzele de dafin. Se amestecă busuiocul și oțetul balsamic și se condimentează cu sare și piper.
Fotografie de Anna Williams