Pepene galben în Port Jelly
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 138 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, gelatină, suc de lămâie strecurat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de pepene galben cu sirop de Port și Pancetta, Jeleu De Pepene Galben: Aragaz Lent Ușor, și Ovație În Picioare: Cupcakes Port Cu Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică se presară gelatina peste apă și se lasă să se înmoaie 1 minut.
Se încălzește amestecul de gelatină la foc moderat, amestecând, până se dizolvă gelatina.
Adăugați zahăr și Port și fierbeți, amestecând ocazional, 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați sucul de lămâie. Răciți gelatina Portuară la temperatura camerei.
Semințe de pepene galben și tăiate în pene groase de 1/4 inch. Aruncați coaja și tăiați suficiente pene în cruce în bucăți de 1/4 inch pentru a măsura 1 cană. Împărțiți pepenele galben între patru ramekine sau boluri de 3/4 cană și turnați gelatină de Port peste el. Răciți jeleurile, acoperite, până la set, cel puțin 6 ore și până la 1 zi.