Penne și ciuperci cu sos Gorgonzolo

Penne și ciuperci cu sos Gorgonzolo
Penne și ciuperci cu sos Gorgonzolo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de brânză parmezană polly-o, brânză athenos gorgonzola, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciuperci și Penne în sos de vin, Penne Pastan în sos cremos de roșii cu vodcă cu ciuperci, și Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete).

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile, ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Aduceți jumătate și jumătate doar la fierbere într-o cratiță antiaderentă la foc mediu. Reduceți căldura la minim; fierbeți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați brânză Gorgonzola, parmezan și sherry; gatiti pana se ingroasa sosul, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați sos de brânză; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista