Penne în sos cremos de busuioc-nucă
Penne în sos cremos de busuioc-nuc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 394 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, paste penne rigate, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Penne în sos cremos de busuioc-nucă, Creamy Tunan și Basil Penne, și Penne cu legume în sos de roșii-busuioc.
Instrucțiuni
Tăiați crustele din pâine.
Puneți pâinea într-un vas puțin adânc; se toarnă lapte peste pâine.
Puneți amestecul de pâine într-un robot de bucătărie; adăugați busuioc și următoarele 6 ingrediente (busuioc prin usturoi). Puneți deoparte fără procesare.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 3 linguri de lichid de gătit.
Așezați pastele într-un castron mare.
Adăugați lichid de gătit rezervat în amestecul de busuioc în robotul de bucătărie și procesați până la omogenizare.
Adăugați pesto la paste; aruncați bine pentru a acoperi.
Presărați pătrunjel, dacă doriți.