Penne la cuptor cu Cheddar de fermă și praz
Penne la cuptor cu Cheddar de fermă și praz este un vegetarian felul principal. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 826 calorii, 37g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de piper, lapte, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ouă coapte cu Cheddar de fermă și cartofi, Paste La Cuptor Cu Cheddar Și Praz, și Cheddar de fermă și fondue Irlandeză cu cartofi noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt ușor vas de copt de 15x10x2 inci.Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță mare greapeste foc mediu.
Adăugați praz; se amestecă pentru a acoperi.Acoperiți cratița și gătiți până când prazul este delicat, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute (nu se rumenesc). Descoperiți cratița; adăugați făină. Se amestecă 2 minute.
Adăugați lapte; aducețisă fiarbă, amestecând des.
Adăugați brânză, muștar și sos de piper. Se amestecă până labrânza se topește.
Se ia de pe foc. Condimenteazăsos de brânză după gust cu sare.
Bateti ouale intr-un bol mediu. Treptatse amestecă în 1 cană de sos de brânză. Se amestecă ouaamestecați în sos de brânză în cratiță.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere cu apă sărată până când este doar fragedă, dar încă fermă pentru a mușca, amestecând ocazional.
Scurgere.Întoarce-te la oală.
Se amestecă sosul de brânză în paste în oală.
Transferați în vasul de copt pregătit. faceți înainte
Se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea latemperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți pastele până când sosul de brânză clocotește în jurul marginilor, iar unele capete de paste sunt maro auriu, 25 până la 30 de minute.
Lăsați să stea 15 minute.
Spre deosebire de brânza clasică macand, care este îngroșată de un roux(un amestec de făină și unt), acesta foloseșteouă pentru a face o cremă bogată și lipicioasă. Dar aveți grijă când adăugați sosul de brânză fierbintela ouă; va trebui să bateți sosul încet, astfel încât ouăle să nu se coaguleze.