Penne în țară Rag Circulara ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Penne in tara Rag 8, Penne cu Ragu de linte, și Penne Cu Carpa De Miel Si Menta.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cârnați, usturoi și ardei roșu zdrobit; saut până se rumenesc, despărțindu-se cu furculița, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Se adauga morcovii, ceapa si telina; saut pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Se amestecă roșiile. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Adăugați 1 cană de bulion și vin; fierbeți neacoperit până când lichidul este ușor redus, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați busuioc; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă lichidul se evaporă prea repede și amestecând ocazional, aproximativ 40 de minute. Fierbeti la foc mic neacoperit pana cand rag se ingroasa la consistenta dorita, amestecand des, cu aproximativ 10 minute mai mult. Condimentează ușor cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se amestecă în rag, 1/2 cană de brânză și 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Adăugați lichid de gătit cu 1/4 cană pentru a umezi, dacă doriți. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă