Cavatappi cu creveți, Snaps de zahăr și anghinare
Cavatappi cu creveți, Snaps de zahăr și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 12 și costă $3.25 pe portie. O porție conține 628 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, căței de usturoi-2 ușor, creveți-decojiți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Risotto De Creveți Și Zahăr, Cavatappi la cuptor cu anghinare și fenicul, și Zahăr De Susan Se Fixează pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați anghinarea cu usturoiul zdrobit, 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper. Se da la frigider pana la 1 zi. Aruncați usturoiul.
Gatiti mazarea cu zahar in apa clocotita pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați-le într-o strecurătoare așezată sub apă curentă rece; scurgere. Repetați cu fasolea fava, gătindu-le timp de 2 minute. Curățați fasolea, apoi adăugați-le la mazăre.
Încălziți o tigaie de 12 inci.
Adăugați anghinarea într-un singur strat și gătiți la foc mare, rotind o dată sau de două ori, până devin aurii, aproximativ 8 minute.
Transferați anghinarea într-un castron mare. Repetați cu mazărea și fasolea, gătindu-le timp de 3 minute; se adaugă la anghinare.
Gatiti pastele intr-o oala cu apa clocotita cu sare pana la al dente.
Se scurge bine, rezervând 1/2 cană din apa de gătit; adăugați pastele la legume.
Între timp, încălziți restul de 3/4 cană de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați ardeii iute și usturoiul feliat și gătiți la foc mare, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați creveții, scallions și tarhon, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând, până când creveții devin roz.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute, apoi turnați peste paste și aruncați; adăugați o parte din apa de gătit dacă pastele arată uscate. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Recomandare de vin: un Chianti Classico elegant