Penne de pui cremos cu legume

Penne de pui cremos cu legume
Penne de pui cremos cu legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, brânză polly-o romano, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cremă De Pui Penne, Cremă De Pui Penne, și Penne cu legume ' n ' fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați pui și ceapă; gatiti 5 min. sau până când puiul este gata, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați sparanghel, dovlecei, ardei și usturoi; gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
5
Se topește untul în cratiță medie pe căldură medie. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti 2 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați cremă de brânză și Romano; gatiti si amestecati 1 pana la 2 min. sau până când crema de brânză este complet topită și sosul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați amestecul de pui și sosul de brânză cremă; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista