Penne cu sparanghel, salvie și mazăre
Penne cu sparanghel, salvie și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 551 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, sare și piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Penne Cu Sparanghel, Salvie Și Mazăre, Penne cu sparanghel, salvie și mazăre, și Penne cu sparanghel, mazăre, ciuperci și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați penne și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt al dente.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și sparanghelul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când usturoiul este parfumat, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul și fierbeți la foc mare până se reduce la jumătate și sparanghelul este fraged, aproximativ 5 minute.
Adăugați mazărea și smântâna în tigaie și fierbeți la foc mare până când sosul s-a îngroșat, 3 minute. Se amestecă penne și se gătește până se încălzește.
Se ia de pe foc și se amestecă untul, salvia și 1/2 cană de brânză. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați pastele în boluri și serviți imediat, trecând brânză suplimentară la masă.