Plăcintă cu unt de arahide cu ciocolată VI
Chocolate Peanut Butter Pie VI ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 418 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, zahărul cofetarilor, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, și Borcane ușoare de plăcintă cu unt de arahide fără coacere și un cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați laptele, untul și sarea.
Se pune la foc mic și se aduce la foc mic. Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou, pudra de cacao, zahărul alb și amidonul de porumb.
Bateți încet 1/2 cană de amestec de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând bine. Adăugați treptat amestecul de gălbenuș de ou la amestecul de lapte rămas, amestecând constant. Reveniți la căldură și lăsați să fiarbă 2 minute, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-un castron mic amestecați zahărul cofetarilor și untul de arahide până se combină bine. Se sfărâmă amestecul în coajă de patiserie.
Se toarnă amestecul de ciocolată răcit peste untul de arahide se sfărâmă. Se răcește cu 2 ore înainte de servire.