Brânză De Usturoi-Ceapă Răspândită
Răspândirea brânzei de usturoi-ceapă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 181 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, slănină, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete prăjite, ceapă și usturoi se înmoaie sau se întind, Ceapă dulce prăjită și usturoi răspândit, și Brânză De Usturoi Răspândită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și conservați până se omogenizează. Se amestecă ceapa, slănina, usturoiul și piperul. Se dă la frigider până la servire.