Brânză De Usturoi-Ceapă Răspândită

Brânză De Usturoi-Ceapă Răspândită
Răspândirea brânzei de usturoi-ceapă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 181 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, slănină, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete prăjite, ceapă și usturoi se înmoaie sau se întind, Ceapă dulce prăjită și usturoi răspândit, și Brânză De Usturoi Răspândită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și conservați până se omogenizează. Se amestecă ceapa, slănina, usturoiul și piperul. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
ConservăConservă
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista