Carne Lite: Penne cu slănină și sos de roșii crude ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 811 calorii, 30g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Lite: Sos De Slănină Chipotle Slather, Carne Lite: Gratin De Bruxelles, Beemster Și Slănină, și Meat Lite: Salată De Struguri Roșii, Slănină Și Fistic Cu Șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un mortar și pistil sau spatele unui cuțit, măcinați usturoiul, sarea și fulgii de ardei roșu într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Combinați pasta, Roșia cu sucurile sale, frunzele de busuioc, uleiul de măsline, oțetul și sarea într-un amestec bowling și acoperiți. Puneți deoparte timp de trei ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(tub Mare)
3
Puneți o oală mare cu apă la fiert și, în timp ce așteptați, prăjiți slănina la foc mediu până când grăsimea este redată și bucățile sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scoateți și rezervați bucățile de slănină și scurgeți din tigaie toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați șalotele în grăsimea de slănină și prăjiți până când șalotele s-au înmuiat. Până acum, apa va fi fiert și veți găti pastele și șalotele în același timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Scurgeți pastele când sunt al dente, rezervând 1/4 cană din lichidul de gătit cu amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
7
Adăugați pastele și apa rezervată în tigaie și amestecați, îndepărtând orice bucăți gătite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați slănina rezervată și sosul de roșii crude, amestecând pentru a combina. Gatiti doar pana cand sosul este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)