Penne cu sos picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu sos picant. Această rețetă servește 6. O porție conține 401 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, paste penne, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Penne în sos picant de roșii (Penne all ' Arrabbiata), Penne cu sos picant de cârnați-roșii, și Broccoli Penne cu sos picant de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, în robotul de bucătărie sau blender, puneți roșiile cu suc. Acoperiți; procesați până se toacă grosier.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti usturoiul, fulgii de ardei rosu si patrunjelul in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand usturoiul incepe sa devina auriu. Se amestecă roșiile tocate și pasta de roșii.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți; se fierbe aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor.
Adăugați paste și 1/4 cană de brânză la amestec în tigaie. Gatiti aproximativ 3 minute, aruncand usor, pana cand pastele sunt acoperite uniform.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.