Penne cu sos de spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că încercați Penne cu sos de spanac. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, penne cu mai multe cereale, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 6578 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 99%. Încearcă Penne cu sos de spanac, Penne cu sos de spanac, și Penne cu sos de spanac-Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați penne și gătiți până când este fraged, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 12 minute.
Tocați usturoiul într-un robot de bucătărie.
Adăugați brânza de capră, crema de brânză, 3/4 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și jumătate din frunzele de spanac. Se amestecă până când amestecul este neted și cremos. Puneți deoparte amestecul de brânză și spanac.
Între timp, așezați frunzele de spanac rămase într-un castron mare.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană din lichidul de gătit. Puneți pastele deasupra frunzelor de spanac din castron. Răzuiește amestecul de brânză și spanac peste amestecul de paste și aruncă pentru a acoperi, adăugând suficient lichid de gătit rezervat pentru a se umezi. Condimentează pastele, după gust, cu sare și piper.
Presărați parmezanul și serviți.