Penne cu roșii Cherry prăjite lent și brânză de capră

Penne cu roșii Cherry prăjite lent și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu roșii Cherry prăjite lent și brânză de capră. O porție conține 441 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, brânză de capră, penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sandwich cu brânză de capră cu Avocado cu roșii cherry prăjite, crostini cu brânză de capră, roșii prăjite lent și sirop balsamic, și Mese Simple: creveți fumurii și crupe cu roșii Cherry prăjite și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aliniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Înjumătățiți fiecare roșie și așezați partea tăiată în 1 strat plat pe foile de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți roșiile cu 1 lingură de ulei de măsline și presărați sarea. Prăjiți până când roșiile sunt uscate în jurul marginilor, dar încă umede, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Zdrobiți brânza de capră în bucăți mari și dați-o la frigider până când este gata să serviți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Gatiti pastele in apa clocotita sarata conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scoateți 1 cană din lichidul de gătit și rezervați.
7
Scurgeți bine pastele și reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați roșiile, brânza de capră, busuiocul, lichidul de gătit rezervat și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Se aruncă bine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
9
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista