Penne cu Pesto de roșii și Mozzarella afumată

Penne cu Pesto de roșii și Mozzarella afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 416 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, jumătăți de roșii uscate la soare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată afumată de Mozzarellan și spanac Penne, Penne cu rucola ofilită, Radicchio și Mozzarella afumată, și Penne la cuptor cu pui, Broccoli și Mozzarella afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică la foc mediu, prăjiți migdalele până se rumenesc, 5 minute. Într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele, pătrunjelul, roșiile, usturoiul și uleiul până când sunt ușor groase.
Se toarnă într-un castron; se condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați mozzarella; aruncați pentru a combina. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgeți și aruncați imediat cu pesto.