Penne cu măsline verzi și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Penne cu măsline verzi și Fetan. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.16 pe portie. O porție conține 372 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de măsline kalamatan, cățel de usturoi, verdeață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 93 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Penne cu măsline verzi și Feta, Penne cu spanac, Feta și măsline, și Penne Rece Cu Măsline, Capere Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pătrunjelul, coaja de lămâie și usturoiul într-un castron mic; pus deoparte.
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Adăugați verdeață și gătiți doar până se înmoaie, 1 până la 6 minute, în funcție de tipul de verdeață. Folosind skimmer sau lingură cu fante, transferați verdeața în strecurătoare pentru a se scurge. Întoarceți apa la fierbere.
Adăugați paste și gătiți doar până se înmoaie, dar încă ferm pentru a mușca, amestecând ocazional.
Scurgeți, rezervând 3/4 cană lichid de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în oală; adăugați verdeață și 3 linguri de ulei și aruncați. Se amestecă măsline, feta și suficient lichid de gătit pentru paste rezervate cu 1/4 cană pentru a se umezi. Se condimentează cu sare și piper.
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei.
Se presară cu amestec de pătrunjel și se servește.