Penne cu curcan, rucola și vinetă de roșii uscate la soare
Penne cu curcan, rucola și vinaigrette de roșii uscate la soare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 511 calorii, 33g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână rucola, oțet balsamic, piper proaspăt măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 68%. Rețete similare includ Sandwich de pui cu Arugulan și vinetă de roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați roșiile uscate la soare, usturoiul, oțetul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se amestecă până se formează o pastă. Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul de 1/3 cană într-un flux subțire.
Presărați curcanul cu restul de 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc moderat. Gătiti curcanul, în două loturi, dacă este necesar, până când tocmai ați fiert, aproximativ 3 minute. Nu gătiți prea mult.
Transferați curcanul într-un castron mare și adăugați rucola.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți Penna până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Se scurge, se aruncă cu curcanul și rucola și vinaigreta de roșii și se servește cald.
Recomandare de vin: un roșu fructat va completa claritatea rucolei. Încercați un Beaujolais-sate din Franța sau un dolcetto din Italia. În ambele cazuri, răciți ușor vinul înainte de servire.