Pene De Cartofi Prăjiți Cu Maioneză De Tarhon

Pene de cartofi prăjiți cu maioneză de tarhon este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, oțet balsamic, garnituri: piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pene de cartofi prăjiți cu maioneză Cilantro-Lime, Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză de boia afumată, și Piept de curcan prăjit cu usturoi și ierburi cu maioneză de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți pene de cartofi conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, amestecați împreună maioneza și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic.
Se servește cu pene de cartofi.