Pene De Cartofi Prăjiți Cu Maioneză De Tarhon

Pene De Cartofi Prăjiți Cu Maioneză De Tarhon
Pene de cartofi prăjiți cu maioneză de tarhon este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, oțet balsamic, garnituri: piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pene de cartofi prăjiți cu maioneză Cilantro-Lime, Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză de boia afumată, și Piept de curcan prăjit cu usturoi și ierburi cu maioneză de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pene de cartofi conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Între timp, amestecați împreună maioneza și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se servește cu pene de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista