Pene de cartofi prăjiți cu maioneză Cilantro-Lime
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Pene de cartofi prăjiți cu maioneză Cilantro-Lime ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oregano, coriandru, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pene De Cartofi Prăjiți Cu Maioneză De Tarhon, Maioneză Cilantro-Lime, și Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză de boia afumată.
Instrucțiuni
Puneți o tavă cu 4 fețe în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Se amestecă chimenul, oregano și 3/4 linguriță de sare în ulei într-un castron mare.
Adăugați cartofi și aruncați. Aranjați cartofii, tăiați părțile în jos, în 1 strat în tigaie fierbinte și prăjiți, rotind o dată, până devin aurii, aproximativ 40 de minute.
Amestecați maioneza, smântâna, coriandrul, coaja de tei și sucul și 1/4 linguriță de sare într-un castron mic de servire.
Serviți cartofii cu maioneză.