Pene De Cartofi Dulci Prăjiți
Pene de cartofi dulci prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 495 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Un amestec de igname de granat, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pene De Cartofi Dulci Prăjiți, Baie de usturoi prăjită cu pene de cartofi dulci, și Roșii Prăjite Și Pene De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Spălați ignamele și feliați în pene groase de 1/4 inci.
Așezați-le într-un vas mare de amestecare și înveliți-le cu ulei de măsline.
Stropițicu sare și piper și se întinde pe o foaie de copt. Prăjiți-le până se înmoaie la atingere, aproximativ30 de minute.
Puneți uleiul de canola într-o tigaie și încălziți la 180 de gradef. Fry theyams pe fiecare parte până laÎn afara este maro și caramelizat. Se condimentează cu sare, piper șitocat patrunjel.
Serviți cu ketchup sau cu dvs. condiment preferat.