Pene de cartofi dulci la grătar cu unt de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi dulci la grătar cu unt de arțar. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 255 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, ulei de măsline, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Pene de cartofi dulci la grătar cu unt de arțar, Dulce arțar BBQ la gratar cartofi dulci pene, și Pene De Cartofi Dulci Cu Unt De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați panele într-un castron mare și stropiți cu ulei. Condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina.
Se pune pe grătar, gătind pe toate părțile până se gătește, aproximativ 10 minute în total.
Îndepărtați și stropiți sau periați cu puțin unt de arțar, presărați sare și pătrunjel pentru a termina.
Într-un castron, amestecați untul, siropul de arțar și ienibaharul împreună până când sunt ușoare și netede. Refrigerați și folosiți ca răspândire sau topiți și stropiți peste clătite, cartofi dulci la grătar sau floricele.