Pene de cartofi dulci la grătar cu unt de arțar

Pene de cartofi dulci la grătar cu unt de arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pene de cartofi dulci la grătar cu unt de arțar. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 255 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, ulei de măsline, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Pene de cartofi dulci la grătar cu unt de arțar, Dulce arțar BBQ la gratar cartofi dulci pene, și Pene De Cartofi Dulci Cu Unt De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați panele într-un castron mare și stropiți cu ulei. Condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se pune pe grătar, gătind pe toate părțile până se gătește, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Îndepărtați și stropiți sau periați cu puțin unt de arțar, presărați sare și pătrunjel pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArțarUnt De Arțar
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Într-un castron, amestecați untul, siropul de arțar și ienibaharul împreună până când sunt ușoare și netede. Refrigerați și folosiți ca răspândire sau topiți și stropiți peste clătite, cartofi dulci la grătar sau floricele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista