Pecan-Crusted Grouper
Pecan-Crusted Grouper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 244 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de sare, pudră de curry, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Gruper cu crustă de măsline, Sandwich de Grouper cu crustă de făină de porumb la cuptor cu sos Tartar, și Grouper la cuptor cu ciuperci sălbatice: Grouper al Forno con Funghi Trifolati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron; se amestecă bine. Pune deoparte.
Combinați untul topit și sosul Worcestershire.
Aranjați peștele pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Întindeți 3/4 linguriță amestec de unt pe fiecare file. Se acoperă cu cantități egale de amestec de crustă, acoperind fiecare bucată în întregime cu firimituri.
Acoperiți ușor blaturile fiecărui file cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 12 până la 14 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa