Pecan Caramel Mestecă

Pecan Caramel Mestecă
Pecan caramel mesteca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 95 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 96 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, sirop de porumb, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Unt Pecan Mestecă, Cherry Pecan Mestecă, și Mestecă Caramel De Arahide.

Instrucțiuni

1
Linia a de 13 inchi. x 9 inch. tigaie cu folie;ungeți folia. Pune deoparte. Într-o cratiță grea, combinați zahărul, siropul de porumb, 1 cană smântână și sare. Aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Gatiti pana cand un termometru candy citeste 234 de euro (etapa soft-ball).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
BomboaneBomboane
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Se amestecă treptat 1 cană de cremă. Gătiti până când amestecul revine la 234 CP. Adăugați treptat crema rămasă. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la 240 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
3
Se ia de pe foc. Se amestecă nucile pecan și vanilia. Se toarnă rapid în tigaia pregătită; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Folosind folie, ridicați bomboanele din tigaie. Aruncați folia; tăiați bomboanele în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Revista