Pecan Biscotti
Reteta Biscotti Pecan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 20 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. O porție conține 143 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cranberry Pecan Biscotti, Pecan-Biscotti De Afine, și Unt Pecan Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Combinați ouăle și restul de 3 ingrediente; adăugați treptat la amestecul de făină, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Așezați aluatul pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Cu mâinile ușor făinoase, modelați fiecare jumătate într-un jurnal de 12" x 1 1/4".
Așezați buștenii la 3 " distanță pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute; se răcește 10 minute.
Tăiați fiecare buștean transversal în felii groase de 3/4", folosind un cuțit zimțat.
Așezați felii, tăiate cu fața în jos, pe foi de copt negreșite.
Coaceți la 350 timp de 12 minute, întorcând cookie-urile o dată.
Scoateți pe rafturile de sârmă și răciți complet.