Pears Sabayon
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Pere Sabayon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sherry, gălbenușuri de ou, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pere Perfecte În Sos Sabayon, Rum Sabayon, și Shellfish Sabayon.
Instrucțiuni
În partea de sus a unui cazan dublu sau într-o cratiță cu fund greu, bateți gălbenușurile de ou cu zahăr, sare și sherry. Bateți până se omogenizează. Gatiti timp de 8 pana la 10 minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand constant.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet. În vasul unui mixer, bateți smântâna până când ține vârfurile. Când sosul s-a răcit complet, pliați ușor în frișcă.
Se servește peste pere răcite, scurse pentru un desert răcoros rapid și ușor.