Pear și Cranberry Crisp
Pear și Cranberry Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă $1.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 418 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cranberry-pere Crisp, Pear Cranberry Crisp, și Plăcintă Crocantă Cu Pere De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 177°. ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 13 9 inci.
Pentru a face umplutura, în vasul pregătit, aruncați împreună perele, merisoarele, zahărul granulat, făina și untul.
Pentru a face toppingul, într-un castron mediu, folosind vârful degetelor, lucrați făina, zahărul brun, untul și scorțișoara până se combină și se sfărâmă. Lucrați în nuci.
Presărați toppingul uniform peste umplutură.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți până când sucurile clocotesc și perele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei. (Crocantul poate fi copt cu până la 8 ore înainte, răcit, acoperit și păstrat la temperatura camerei.)
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;