Pear și Cranberry Crisp

Pear și Cranberry Crisp
Pear și Cranberry Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă $1.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 418 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cranberry-pere Crisp, Pear Cranberry Crisp, și Plăcintă Crocantă Cu Pere De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 177°. ungeți ușor un vas de copt din sticlă de 13 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Pentru a face umplutura, în vasul pregătit, aruncați împreună perele, merisoarele, zahărul granulat, făina și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AfineAfine
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PerePere
3
Pentru a face toppingul, într-un castron mediu, folosind vârful degetelor, lucrați făina, zahărul brun, untul și scorțișoara până se combină și se sfărâmă. Lucrați în nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați toppingul uniform peste umplutură.
5
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți până când sucurile clocotesc și perele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei. (Crocantul poate fi copt cu până la 8 ore înainte, răcit, acoperit și păstrat la temperatura camerei.)
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista