Pear și Cheddar Crisp

Pear și Cheddar Crisp
Pear și Cheddar Crisp necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 77 cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear Crisp, Pear Crisp, și Apple și pere clare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aruncați perele cu suc de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați 1/2 cană de zahăr brun deschis, amidon de porumb, scorțișoară și cuișoare împreună într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de pere; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Transferați în vasul de caserolă pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Presărați amestecul de pere cu brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Combinați făina și 1/2 cană de zahăr brun deschis într-un robot de bucătărie; pulsează să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Tăiați untul în amestec de făină până la consistența firimiturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
9
Presărați topping peste stratul de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul devine maro auriu, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista