Pear și Cheddar Crisp
Pear și Cheddar Crisp necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 77 cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 37 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pear Crisp, Pear Crisp, și Apple și pere clare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Aruncați perele cu suc de lămâie într-un castron.
Combinați 1/2 cană de zahăr brun deschis, amidon de porumb, scorțișoară și cuișoare împreună într-un castron separat.
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de pere; aruncați pentru a acoperi.
Transferați în vasul de caserolă pregătit.
Presărați amestecul de pere cu brânză Cheddar.
Combinați făina și 1/2 cană de zahăr brun deschis într-un robot de bucătărie; pulsează să se amestece.
Tăiați untul în amestec de făină până la consistența firimiturilor.
Presărați topping peste stratul de brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul devine maro auriu, aproximativ 45 de minute.