Pear și Brie Quesadillas
Pear și Brie Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 167 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză brie, tortilla de făină, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini Brie & Pere Aperitiv Quesadillas, Quesadillas cu mere și Brie, și Dovleac-Brie Quesadillas.
Instrucțiuni
Așezați felii de brânză Brie peste o tortilla.
Puneți brânza cu felii de pere.
Se presară nucșoară și sare după dorință. Sus cu a doua tortilla.
Pulverizați o tigaie cu spray de gătit.
Așezați quesadilla în tigaie la foc mediu și gătiți până se rumenesc și Brie se topește, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați în patru sau opt triunghiuri și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.