Peachy Brânză Daneză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Peachy Cheese Danish. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, conserve de piersici, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Peachy Brânză Daneză, Cremă De Brânză Peachy-Jalape Zirconiu, și Tort De Cafea Cu Brânză Peachy (Bucătar Răsfățat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați aluatul în patru dreptunghiuri; sigilați perforațiile. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți fiecare într-un 7-in. x 3-1/2-în. dreptunghi. Într-un castron mic, combinați crema de brânză, zahărul și sucul de lămâie până se omogenizează; se întinde pe dreptunghiuri.
Rulați dintr-o parte lungă; ciupiți marginile pentru a sigila. Ținând un capăt, răsuciți fiecare.
Așezați pe o foaie de copt ung. Topiți fiecare bobină cu 2 lingurițe de conserve.
Coaceți la 350 de minute timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie în grătar.
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, vanilia și laptele suficient pentru a obține consistența dorită.