Carne de porc din Caraibe la grătar cu Salsa de ananas
Rețeta carne de porc din Caraibe La grătar cu Salsan de ananas este gata în aproximativ 9 ore și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 273 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar din Caraibe cu Salsa de ananas la grătar, Carne de porc din Caraibe cu Salsa de Avocado-ananas, și Caraibe Jerk somon Tostadas cu gratar ananas piersic nucă de cocos Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați ingredientele pentru marinată.
Așezați filetele de porc în pungă; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte pentru a marina, întorcând punga o dată sau de două ori.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului.
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada. Înainte de a găti cu căldură indirectă, puneți carnea de porc pe grătar direct la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți carnea de porc; gatiti 5 minute pe cealalta parte.
Pentru a găti cu căldură indirectă, mutați carnea de porc parțial gătită pe partea neîncălzită a grătarului cu gaz cu două arzătoare sau peste tigaia de picurare pe grătarul cu cărbune. (Dacă utilizați un grătar cu gaz cu un singur arzător, gătiți la foc mic.) Acoperiți grătarul; gătiți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele de salsa, cu excepția uleiului. Se amestecă uleiul.
Așezați carnea de porc pe tăbliță; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați în diagonală felii; serviți cu salsa.