Desert CR portocale cu sos de afine Rubin

Desert CR portocale cu sos de afine Rubin
Orange Cr desert cu sos de afine Rubin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, topping biciuit, gelatină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică, Tort De Lire Sterline Cu Sos De Afine Rubin, și Souffl de nucă de cocos prăjită cu sos de afine roșu-rubiniu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 375 F. Spray 9-inch springform pan cu spray de gătit. Apăsați cracker firimituri uniform în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaceți 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se pune la frigider sau congelator până se răcește complet.
4
Între timp, într-o cratiță medie, amestecați afine, zahăr, amidon de porumb și apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 până la 15 minute sau până când apar afine, amestecând ocazional. Se răcește 15 minute. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
În cratiță mică, amestecați gelatina și sucul de portocale; lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Puneți cratița la foc mic; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
În recipientul blenderului, puneți iaurtul și coaja de portocală; se amestecă până se omogenizează. Cu blenderul care rulează, adăugați amestecul de gelatină. Acoperiți; amestecați la viteză mare timp de 15 până la 20 de secunde sau până când sunt combinate. Lingură în castron mediu. Amestecați ușor toppingul biciuit. Lingură și se întinde ușor peste crusta răcită. Dați la frigider 3 ore sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Pentru a servi, rulați cuțitul în jurul marginii desertului; îndepărtați partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Tăiați desertul în pene; așezați pe farfurii individuale de desert. Se acoperă fiecare cu 2 linguri de amestec de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista